Profesyonel İlaçlama Ve Danışmanlık Hizmetleri 

Profesyonel Dezenfeksiyon Ve Fumigasyon Hizmetleri

FUMİGASYON: Bitki, bitkisel ürün, bitkisel sanayi ve orman ürünlerinde bulundukları veya yetiştikleri ortamlarda ve boş binalarda bulunan zararlı organizmaların herhangi bir biyolojik dönemine karşı gaz halinde etkili olan katı, sıvı veya gaz formundaki pestisitlerin kullanılması ile yapılan imha işlemidir. Fumigant: Fumigasyon da kullanılan ve zararlı organizmalara gaz halinde etki eden katı, sıvı veya gaz formundaki pestisitlerdir. UYGULAMA ALANLARI FHububat siloları Gemi ambarları Konteynırlar Örtü altıfumigasyonu Depofumigasyonu Kuluçkahaneler Toprak fumigasyonu FUMİGASYONUN ÖNEMİ Bulaşık ürüne direkolaraktatbikedilebilen biryöntem olmasıdır Difüzyon yüksekliği nedeniyle üründe uç noktalara kadar nüfuz edebilmesi ve homojen dağılım sağlaması Gıda maddelerindeki kalıntı ve koku oranının tolerans sınırları içinde bulunması Kısa sürede büyük miktarlardaki ürünlere uygulanabilmesi Diğer mücadele yöntemlerine oranla daha az masraf ve iş gücü gerektirmesi Zararlıların tüm biyolojik dönemlerine etkili olması Fumigasyon sürecinde, işletmenizdeki zararlı çeşidi ve yoğunluğu dikkate alınarak, fumigasyon operatörlerimiz tarafından kullanılacak ilaca ve uygulama şekline karar verilir. Uygulama sonrasında fumigasyon uygulama raporu tarafınıza teslim edilir. DEZENFEKSİYON : İnsanlarda hastalık yapma özelliği olan mikroorganizmaları uzaklaştırma işlemine denir. Dezenfeksiyon işleminde kullanılan ürünlere ise dezenfektan denir. Mikroorganizmalar insanlar için büyük sorunlara, üretim kayıplarına ve ekonomik zarara yol açarlar. Sadece insanlara zarar vermekle kalmaz , çiftlik hayvanlarını, mahsulü hatta cansız nesneleri de olumsuz etkileyebilirler.Hastalıklarla baş edebilmenin en iyi yolu ortaya çıkmadan önce önleyebilmektir. Korumanın en iyi yolu da güvenilir, kullanımı kolay, insanlara, hayvanlara ve bitkilere zararlı tüm bakteri, fungus ve viruslara karşı etkili bir universal dezenfektan kullanmaktır. Unutulmamalıdır ki temizlik ve hijyen, kullanıcı için hızlı, basit ve etkili olmalıdır. Kurumlar için ise aynı zaman da güvenilir ve ekonomik olmalıdır. Karışık uygulama ve metotlar personelin problem ile karşılaşma olasılığını arttırır. Kullanım ve uygulama kolaylığı sağlayan sistemlerle müşterilerimizin temizlik için ayırmış olduğu sınırlı zamanını en verimli şekilde değerlendirmesi sağlanır. Bu sistemler aynı zaman da siz profesyonel kullanıcılara maliyet kontrolü de sağlar. Hizmet verilen alanlar Mutfak hijyeni Bina bakım hijyeni Genel hijyen Personel hijyeni Havuz hijyeni Hastane hijyeni Gıda ve içecek sektörü hijyeni Çiftlik ve barınak hijyeni İşletmenizde bizim tarafımızdan dezenfeksiyon yapılması istendiğinde, dezenfeksiyon öncesi, özellikle üretim alanlarındaki tüm yüzeylerden numune alınır. Teknik personelimiz tarafından bu numunelerden mikroorganizma sayımı yapılır. Sonuçlar dezenfektan raporunda belirtilir ve tarafınıza verilir. İşletmenizin çalışma alanı ve talepleriniz doğrultusunda uygulama sıklığına birlikte karar verilir ve tespit edilen periyotta uygulamaya devam edilir.